Nye jobmuligheder

Job & karriere

EVA løser vigtige samfundsopgaver i krydsfeltet mellem forskning, policy og praksis og konsulentarbejde. Vi har høje ambitioner på samfundets og vores kunders vegne. Vi leverer vidensbaserede bidrag til løsninger til fremtidens uddannelser og dagtilbud. Hvis du er på udkig efter en arbejdsplads, hvor du får stor indflydelse på dit arbejde og er med til at skabe viden, der gør en forskel, så er EVA måske stedet for dig. 

Ledige stillinger

Vi opslår alle ledige stillinger og kan ikke ansætte gennem uopfordrede ansøgninger, medmindre det drejer sig om job som juniorkonsulent/studerende eller midlertidige ansættelser.

Hvis du vil holde øje med, hvornår vi slår en ledig stilling op, så følg os på LinkedIn eller opret en jobagent. Så får du besked, når vi slår en ny stilling op.

Arbejdspladsen

Vi er ca. 80 medarbejdere med mange forskellige baggrunde og fagligheder. Vi lægger stor vægt på at skabe et bæredygtigt fagligt og socialt miljø, som giver plads til fleksibilitet, faglig og personlig udvikling samt kollegial sparring og videndeling.

Læs mere om EVA som arbejdsplads

Hvem er vi?

Mød en medarbejder

Mød Astrid

"Jeg oplever, at der er et reelt behov for den viden, vi skaber"

Læs mere om Astrids oplevelse af at skabe viden, der både bidrager til politiske beslutninger, og til udvikling ude i praksis.

Mød Astrid

Mød Gustav

"Jeg kan vinkle min profil i retning af dét, jeg synes er interessant"

Læs mere om hvordan Gustavs motivation for den grønne omstilling er med til at præge hans arbejdsopgaver på EVA.

Mød Gustav

Mød Dorthe

"Jeg kan tilrettelægge mit arbejde så der er plads til både arbejds- og privatliv"

Læs mere om, hvordan Dorthe tilrettelægger sit arbejde, så hun ikke skal gå på kompromis med famlielivet.

Mød Dorthe

Ansøgning og ansættelse

Bliv klogere på vores ansættelsesprocess. Fra du sender os din ansøgning og til din første tid på EVA.

Alle vores ledige stillinger slås op her på siden og i relevante medier (se Ledige stillinger ).

Du indsender din ansøgning i vores elektroniske rekrutteringssystem HR Manager - her vil der også stå, hvilke andre dokumenter vi har brug for (fx cv, eksamenspapirer etc.). Når du har indsendt din ansøgning i HR Manager, får du en kvittering for, at vi har modtaget din ansøgning. I forbindelse med din ansøgning, behandler vi personoplysninger om dig. Læs mere om vores databehandling i forbindelse med ansøgninger her.

Når ansøgningsfristen er udløbet, gennemgår vi de ansøgninger, der er kommet, og vælger nogle ud til samtale. Hvis vi gerne vil se dig til en samtale, kontakter vi dig telefonisk.

Til den første samtale møder du et ansættelsesudvalg, som typisk består af en eller to ledere samt en medarbejderrepræsentant. Vores direktør deltager som regel i anden samtale.

Til de fleste stillinger har vi to samtalerunder (dog kun én samtalerunde til juniorkonsulenter, praktikanter og specialestuderende.) I forbindelse med anden samtale, vil du ofte blive bedt om at udføre en skrivetest og/eller en caseopgave af relevans for den stilling du har søgt.

Hvis vi gerne vil tilbyde dig stillingen, ringer vi til dig og sender dig et kontraktudspil. Vi sender dig også altid kontaktinformationerne på den relevante tillidsrepræsentant, så du har mulighed for at drøfte kontraktudspillet med dem.

Hvis du har været til samtale, men ikke bliver tilbudt stillingen, får du altid et mundtligt afslag, og du har mulighed for at få feedback på processen.

Ansøgere, der ikke har været til samtale, modtager et skriftligt afslag, når stillingen er blevet besat.

På EVA går vi meget op i, at nye kolleger føler sig velkomne og lander godt i deres nye job.

Når du starter, får du tilknyttet en kollega, som sørger for, at du bliver introduceret til hverdagen på EVA. I løbet af din første tid på EVA kommer du på et introforløb, hvor du gradvist bliver introduceret til EVA’s strategi, opgaver, metoder, formidling og meget mere.

Studerende på EVA

På EVA har vi også mange dygtige kolleger, som stadig er under uddannelse. De er ansat hos os som juniorkonsulenter (studentermedhjælpere), praktikanter eller specialestuderende.

Som studerende hos EVA arbejder du under samme fleksible forhold som og i tæt og løbende dialog med vores andre ansatte. Du har mulighed for hjemmearbejdsdage og for at arbejde under transporten til og fra EVA’s kontorer i Holbæk.

Læs mere om de forskellige muligheder for studerende nedenfor.

Juniorkonsulenter er en vigtig del at EVA, der i høj grad bidrager til, at EVA udkommer med viden til gavn for udviklingen af kvalitet og dagtilbud. Uanset hvilken enhed, du bliver tilknyttet, vil du blive inddraget på lige fod med EVA’s konsulenter i enheden og på tværs af organisationen – både fagligt og socialt.
Som juniorkonsulent på EVA udbygger du dine faglige kompetencer og ved afslutningen af dine studier, har du et solidt fagligt grundlag. Derfor har vi også flere ansatte på EVA, der er tidligere juniorkonsulenter.

Vores praktikanter er dygtige, selvstændige og engagerede studerende, som typisk er i gang med enten en samfundsvidenskabelig bachelor- eller kandidatuddannelse, fx sociologi, statskundskab eller økonomi, eller en pædagogisk bachelor- eller kandidatuddannelse.

Som praktikant hos os bliver du en aktiv del af projektarbejdet på EVA, du vil blive fagligt udfordret, og du får mulighed for at udbygge dine analytiske og metodiske kompetencer. De projektorienterede praktikforløb løber over ét semester med start i enten februar eller september.

Du kommer til at bidrage til flere projekter og kan bl.a. være med til at gennemføre interviews, lave observationsstudier, udvikle spørgeskemaer, gennemføre statistiske analyser og formidle resultater. Typisk vil du blive tilknyttet to-tre forskellige projekter i løbet af din praktikperiode, og du vil få mulighed for at følge projekter i alle faser fra start til slut.

Du vil blive tilknyttet en eller to faglige enheder og kommer til at indgå i et miljø, der er kendetegnet ved faglige diskussioner, stor handlefrihed og høj kvalitet i opgaveløsningen. Du vil blive inddraget på lige fod med EVA’s konsulenter i enheden og på tværs af organisationen – både fagligt og socialt – under hensyntagen til, at du får et lærerigt forløb, der kan gavne dig i din videre uddannelse.

Som praktikant modtager du en månedlig erkendtlighed efter gældende regler.

Som specialestuderende på EVA har du mulighed for at skrive et speciale, der kan få samfundsmæssig betydning. Vores specialestuderende skriver specialer med et stærkt metodisk fundament og et løsningsorienteret samfundsperspektiv. Specialet skal skrives inden for dagtilbuds- eller uddannelsesområdet og vores specialeskrivere læser typisk på en samfundsvidenskabelig eller pædagogisk kandidatuddannelse. Du vil være i tæt sparring med konsulenter, der arbejder med tematisk beslægtede projekter, og du vil få adgang til stor viden inden for dagtilbud og/eller uddannelse. Du har også mulighed for at arbejde med vores datamaterialer, hvis det er relevant.

Du vil blive inddraget i opgaver og aktiviteter – fagligt og socialt – på lige fod med konsulenter, dog med den klare præmis, at det er specialet, der er dit primære fokus. Specialet kan evt. bidrage til EVA-publikationer; det afklarer vi i forløbet.

Som specialestuderende på EVA bliver du en aktiv del af fællesskabet, du bliver fagligt udfordret, og du får mulighed for at udbygge dine analytiske og metodiske kompetencer. Du bliver specialestuderende i en organisation med opgaver af stor betydning for danske dagtilbud, skoler og uddannelser.

Som specialestuderende modtager du et månedligt honorar.

EVA i tal

98%

oplever et godt samarbejde blandt kollegerne i deres enhed

89%

føler sig motiveret og engageret i deres arbejde

94%

føler at de i høj grad har indflydelse på hvordan de løser deres opgaver

98%

vil anbefale andre at søge en stilling på EVA

Tallene stammer fra EVA's temperaturmåling i 2023